stat tracker for tumblr
Penisunea Family - Praid
Home Locatii Preturi Despre noi Atractii locale Contact

       

   Cazare la Pensiunea Family de 3 stele si cu TICHETE DE VACANTA.

Pensiunea situata in vecinatatea Salinei Praid, aproape de Strandul Praid si nu departe de Wellness Ceneter Praid si de Canionul de Sare Praid.

   Acceptam plata cu vouchere de vacanta (tichete de vacanta) doar pentru rezervari directe (nu prin intermediari) 

    Suntem a 4-a casa de locuit de la IESIREA DIN SALINA.

    Situat langa D. N. 13 A, vecin cu C.E.C. Bank.  Pensiunea Family s-a extins cu un corp nou de cazare, P+2, construit in aceeasi curte, avand 8 camere noi.

     Situandu-ne foarte aproape de intrarea in Salina Praid, în curtea pensiunii beneficiați de un tratament în plus, respirand aerul sarat al Salinei.

         Din anul 2015 s-a deschis Wellness Center Praid, avand bazin apa termala sarata, bazin de apa dulce, bazin pentru copii, jacuzzi, sauna. Poze puteti vedea pe pagina noastra in TIMP LIBER.

     Pensiunea Family este clasificatã cu 3 stele și oferã cazare pentru 30 de persoane, in camere duble, camere triple si in 2 apartamente tip suita.

       -  CAMERELE DUBLE sunt utilate cu pat matrimonial de 1.6 m latime , cu mobilier adecvat si dispun de baie proprie, tv color (catv), frigider cu congelator , seif, acces internet wireless, uscator de par, aveti acces la o bucatarie comuna, beneficiati de folosirea telefonului gratuit în rețeaua Telekom si folosirea telefonului intre camere.

       -  CAMERELE TRIPLE sunt utilate cu un pat matrimonial de 1.6 m latime si un pat de o persoana de 0,9 m latime, cu mobilier adecvat si dispun de baie proprie, tv color (catv), seif, frigider in camera, acces internet wireless, uscator de par, aveti acces la o bucatarie comuna, beneficiati de folosirea telefonului gratuit în rețeaua Telekom si folosirea telefonului intre camere. Paturile din camere nu se pot apropia. 

       -  CAMERA TRIPLA NR. 3 este dotata cu doua paturi matrimoniale fiecare de 1.6 m latime, necesar pentru familie cu doi copii mai mari – camera denumita si “ camera tripla mare” Paturile din camera nu se pot apropia.

       -  BUCATARIILE COMUNE sunt la dispozitia oaspetilor nostrii , existand o bucatarie pentru camerele 1-4 si o alta bucatarie comuna pentru camerele 6-13, unde turiștii noștri își pot pregatii mic dejun, cina etc. Bucatariile sunt bine dotate, avand: o plita gaz la 4 camere, hote deasupra plitelor, prajitor de pâine, cuptor cu microunde, cafetiere, ceainic, pahare și veselã suficienta pentru nevoile turistilor nostri. Fiecare camera are dulap separat de bucatarie prevazut cu inchizator, avand la dispozitia camerei 4 vase proprii iar restul dotarilor sunt in folosinta comuna .

      OPTIONAL AER CONDITIONAT!

Pentru marirea confortului Dvs. incepand cu anul 2012 camerele 1, 2 si 3 sunt dotate cu sisteme de aer condiționat propriu si astfel turiștii acestor camere pot beneficia optional de aer conditionat, pentru 25 lei/zi.

       - APARTAMENTELE sunt compuse dintr - un dormitor, o bucatarie proprie si o baie proprie. Pretul apartamentelor este valabila pentru 2 adulti si 2 copii.

      Un apartament (nr.5) este situat în corp separat (casa mică), cu intrare din curte și un apartament (nr.10) este situat la etajul 2- corpul nou al pensiunii.

      În dormitorul fiecarui apartament este un pat matrimonial de 1,6 m latime, mobilier adecvat, seif, tv color în dormitor, acces internet wireless, uscator de par.

        Apartamentele dispun de bucatarie proprie dotata cu: frigider cu congelator, aragaz, hotã, TV color in bucatarie, cuptoare cu microunda, prajitor de paine, cafetiera, ceainic, pahare și vesela suficienta pentru o familie. În bucatarie este o minicanapea extensibila de 1,2 m latime, utila pentru 2 copii.

       Incalzirea pensiunii este realizata cu panouri electrice-ecologice (montate in tavan): cu reglarea temperaturii prin termostat, montat în fiecare camerã, realizându-se cãldurã pânã la 23 grade celsius, dupa dorința fiecareia.

         FUMATUL este interzis in camere si in incaperile pensiunii, deoarece exista sistem de avertizare antifum si totodata este in favoarea copiilor sensibili.

         Asiguram PARCARE GRATUITA in curtea pensiunii , supravegheat cu camere video.

         Unitatea este prevazuta cu sistem de alarma pentru fum, cu sistem de supraveghere cu videocamere, astfel curtea pensiunii, locul de joaca si parcarea este supravegheata in permanenta.

        Mentinem dreptul ca uneori sa procedam la schimbarea camerei promise, cu unu similar la alt nivel.

       Copii au la dispozitie LOC DE JOACA dotat cu tobogan mare, tobogan mic, lada de nisip cu jucarii, leagane pentru diferite varste, casuta din lemn si sunt si jucarii pentru camere. Nu dispunem de loc de joaca cu mingea.

       Pentru petrecerea TIMPUL LIBER aveti la dispozitie un platou cu o vedere pitoreasca dotat cu 2 gratare, un cuptor pizza, cu 4 foisoare de 8 persoane precum si mese cu scaune pentru 4 persoane, utile pentru servirea mesei in aer liber.

 

Oferim gratuitate pentru copii cazați până la vârsta de 10 ani - dacă nu se solicită pat suplimentar.

Copii peste vârsta de 10 ani se cazează în pat de o persoană sau în pat suplimentar.

 

 Doriti un sejur placut ?

Va asteptam la PENSIUNEA FAMILY.

            INFORMATII UTILE pentru SALINA

     1. In Salina  Parid media temperaturii este de 16 grade C , e bine ca imbracamintea sa fie formata din geaca de toamna, caciula subtire,  o vesta si  pantofi de sport.

    2. Incepand cu anul 2013 abonamentul se elibereaza si pentru ziua de duminica, dar  pentru cel putin 5 zile consecutive. Abonamentul este valabil pentru o singura intrare/zi.

    3. Pentru tratamentul in Salina nu este obligatorie recomandarea unui medic , poate sa fie si tratament preventiv, sau puteti consulta si medicul specialist din Praid.

    4. In Salina NU ESTE PERMIS JOCUL CU MINGEA.

    5. In Salina se pote practica jocul cu badminton, ping-pong, este leagan, tobogan si exista si un parc de aventuri. 

            STRANDUL CU APA SARATA

      Este deschis in perioada sezonului din iunie -septembrie

             CENTRUL WELLNESS PRAID

      Sa deschis in 2015 avand bazin termal, bazin apa dulce, bazin copii, jacuzzi etc.    

            Pentru petrecerea timpului liber in Praid, puteti consulta informatiile de pe acest site, in meniul -ATRACTII LOCALE-.

  Va dorim vacanta placuta in PRAID !!

   Va asteptam la PENSIUNEA FAMILY  !!


          

 


o