stat tracker for tumblr
Penisunea Family - Praid
Home Locatii Preturi Despre noi Atractii locale Contact

Szallast bisztositunk Parajdon a 3 csillagos FAMILY Panzióban, a PARAJDI SOBANYA szomszedsagaban, nagyon kozel a PARAJDI STRAND es nem messze talalhato a Wellness kozpont ( WELLNESS CENTER). 

 

A FAMILY Panzió *** rendelkezik 2, 3 es 4 férőhelyes szobával és két apartamentel.

 

  • A Szobák felszereltsége: kábel TV, szeif, saját fürdő, hűtőszekrény, díjmentes internet csatlakozási lehetőség, hajszátiró, telefon - ingyenes beszélgetéssel ROMTELECOM hálózatban es beszelgetes a szobák között is. A szobák megfelelő butorzattal rendelkeznek. Turistáinknak 3 tipusu törülközőt bisztosítunk. 

 

  • Közös konyha felszereltsége: gázfözőlap, gőzelszivó, kenyérpirító, mikrohullámsütő, kávéföző, teaföző és edények megfelelő mennyiségben.

 

  • Az apartament felszereltsége: kábel TV, szeif, saját fürdő, hűtősszekrény, díjmentes internet csatlakozási lehetőség, hajszárító, telefon ingyenes beszélgetéssel ROMTELECOM hálózatban és a szobák között is.

 

  • A Panzió fűtése infrapanelekkel történik, a szoba hőmérséklete termosztáttal szabályozható 23 C fokig, melyet mindenki maga szabályoz a saját igényének megfelelően.

 

  • A Panziónak saját parkolója van az udvaron, melyet díjmentesen vehet igénybe, van gyerekjátszóhely és egy csodálatos környezetben asztalokkal felszerelt étkező és pihenőhely , mellette két sütő és egy kemence.

Nem tudjuk bisztositani minden esteben a kert szobakat, de mas szinten hasonlot adunk.

Gyereknek 10 éves korig az elszállásolás ingyenes, ha nem kérnek pótágyat.
Gyerekeket 10 év fölött pótágyba szállásolunk el.